Als je als ondernemer wel eens te maken krijgt met klanten die niet of slecht hun rekeningen betalen kan dat zeer frustrerend werken. Dit betekent dat je geen inkomsten waar je recht op hebt binnenkrijgt maar ook nog eens dat je achter het geld aan kunt gaan vangen. Als je dit liever niet zelf doet kies je voor een incassobureau Eindhoven no cure no pay.

Laat de incasso voor je regelen

Incassobureau BMK werkt volgens het principe no cure no pay. Als je het bureau inschakelt om achter je geld aan te gaan zorgen zij ervoor dat de debiteur in kwestie binnen 24 uur uit jouw naam benaderd wordt en een incasso ontvangt waarin staat hoeveel geld zij je bedrijf nog schuldig zijn. Omdat iedere zaak anders is wordt er altijd maatwerk geleverd en zorgt BMK ervoor dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. Zij dienen als eerste een minnelijke schikking in bij de debiteur en geven ze de kans deze te betalen.

Zelf pas betalen als je het geld binnen hebt

In de meeste gevallen blijkt een rekening gewoon vergeten en wordt deze alsnog, na ontvangst van de incasso, betaald. Daarbij komen dan naast het bedrag dat openstaat ook de incassokosten en de wettelijke rente voor rekening van de debiteur. Wordt het bedrag niet terugbetaald dan betaal jij er als ondernemer ook geen kosten voor aan het incassobureau. Zolang de procedure loopt en jij je geld nog niet teruggezien hebt kost het je niets en zal BMK alles doen om het geld te vorderen. Ze doen dit op een nette manier zodat je relatie met de klant er niet door verstoord wordt. Omdat de meeste ondernemers het zelf niet prettig vinden om achter hun geld aan te gaan kan het incassobureau je deze vervelende klus uit handen nemen.