Om een waardig advies te geven over het aanleggen van een groen landschap, gebied of bouwplan wordt bij BTL Advies gewerkt met zeer deskundige experts. Met hun specialiteiten op het gebied van ecologie, adviseren, techniek en architectuur wordt samen gewerkt naar een succesvol advies. BTL Advies vormt daarmee het architecten- en ingenieursbureau dat aan alle wensen voldoet.

Beleid

De bevolkingsdichtheid groeit en de maatschappij beweegt. Hiermee nemen ook regels en wetgeving een veranderende rol aan, waarbij de eisen steeds strenger worden. Met een blik op de toekomst neemt BTL Advies het groen mee in de tijd, waarbij het kan meegroeien in de plannen en strategie van overheden en organisaties. Het creëren van een acceptabel plan en een toegankelijke weergave van de plannen is onderdeel van het proces. Door rekening te houden met het  behoud van biodiversiteit en de beleving en wensen van inwoners van een bepaald gebied, wordt met de maatschappij van nu geïnvesteerd in de toekomst. Met speciale analyses wordt de waarde van groen getoond, waarmee het belang van natuur voor de maatschappij zichtbaarder wordt.

Begin tot eind

Met de deskundige kennis van de groene experts wordt de klant bijgestaan van voorbereiding tot realisatie. Er wordt meegedacht over het ontwerp, bestedingen en de uitvoering. Om waarde verhoging te creëren in een bepaalde omgeving is grondige voorbereiding bepalend. Met gedetailleerde voorbereiding wordt samen met BTL Advies een succesvol eindresultaat gegarandeerd. Er wordt advies gegeven over de voor- en nadelen van het ontwerp, planning en budgettering, van design tot aanbesteding. Van ontwerp tot realisatie en nazorg, met een steevaste toekomstvisie.

Organisatie

De gespecificeerde adviseurs van BTL werken doelgericht, met waarde verhoging als uitgangspunt. Hierbij wordt duurzaam, gezamenlijk en innovatief te werk gegaan. Het behouden, ontwikkelen en herstellen van een groene omgeving zijn de basis voor de experts in ecologie. Groene daken en gevels, sport en spel; BTL heeft de juiste expertise in huis om duurzame, creatieve en bovenal groene oplossingen te realiseren.