LED breedstralers kenmerken zich door de grote hoeveelheid licht die de lamp uitstraalt. Als je op zoek bent naar een lamp die het mogelijk maakt om een groot gebied te belichten dan kom je uit bij de LED breedstraler 100W. Deze lamp kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Denk aan het verlichten van bouwplaatsen, tuinen, opritten en sportvelden. LED lampen zijn energiezuinig en daarmee bespaar je kosten en je draagt bij aan een beter milieu.

De LED Breedstraler voor jouw situatie

Lightexpert.nl heeft een groot assortiment LED breestralers. Je kunt een keuze maken uit  verschillende hoeveelheden wattage variërend van 10 tot en met 300 Watt. Ook biedt lightexpert.nl verschillende mogelijkheden met betrekking tot de kleurtemperatuur, deze eenheid wordt gemeten in Kelvin. De eerste optie is 4000K, vergelijkbaar met natuurlijk daglicht. Heb je een voorkeur voor feller licht? Kies dan voor een LED Breedstraler met 6000K. Dit kleurlicht staat bekend als witlicht.

LED Breedstraler 100W met bewegingssensor

Ben je op zoek naar een lamp die je niet aan en uit hoeft te zetten, maar automatisch schijnt wanneer je daar behoefte aan hebt? Dit is niet alleen ideaal voor het verlichten van je oprit, maar ook voor het afschrikken van inbrekers. Bij lightexpert.nl ben je aan het juiste adres voor LED breedstralers met een bewegingssensor. De sensor kun je instellen naar jouw behoefte aan de hand van drie verschillende mogelijkheden.

  • Lichtsterkte: Hoeveel licht wil je dat de lamp uitstraalt?
  • Detectieafstand: Hoe groot wil je dat de zone is waarbinnen de lamp aanspringt en uitgaat?
  • Inschakeltijd: Hoe lang wil je dat het duurt voordat de lamp aanspringt nadat de sensor beweging heeft gedetecteerd?