TC Rotterdam, ofwel TC Academy, is een opleidingsinstituut in Rotterdam. Niet zomaar een opleidingsinstituut, maar een opleidingsinstituut dat zich focust op opleidingen voor trainers en coaches. Met allerlei verschillende opleidingen die deze focus als gemeenschappelijke factor met elkaar delen zijn zij uitgegroeid tot een begrip onder trainers en coaches. We vertellen je daarom graag meer over TC Rotterdam! Lees dus snel verder.

Coach de coach

Zoals zojuist al verklapt werd zijn de opleidingen gericht op trainers en coaches. Zo worden dus ook trainers en coaches gecoacht en getraind. Een vorm van Inception, maar wel belangrijk! Zelfs zij die anderen iets leren of ondersteunen kunnen zelf nog allerlei nieuwe dingen leren. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Post-HBO opleidingen

De opleidingen van TC academy Rotterdam zijn erkende post-HBO opleidingen. Dit betekent dat je ze alleen kunt volgen indien je een toepasselijke HBO opleiding hebt afgerond voordat je begint. Op die manier kan men zich goed specialiseren en uitgroeien tot een goede coach of trainer. Omdat de opleidingen erkend zijn kun je ervan uitgaan dat deze kwalitatief goed zijn. Zo weet je zeker dat je er wat aan hebt natuurlijk!

De werkwijze

TC Rotterdam vindt reflectie het belangrijkste gereedschap om nieuwe dingen te leren. Door terug te kijken naar situaties of momenten kun je erachter komen wat je daar voor leermoment uit kunt halen. Op die manier kan een leerling zowel op professioneel als op menselijk vlak groeien tijdens een opleiding. Deze werkwijze is uniek en zorgt voor meer draagvlak. Ideaal dus!

Aan de slag met een nieuwe opleiding tot trainer of coach

Zou jij nou ook graag een erkende post-HBO opleiding tot trainer of coach willen volgen? Neem dan eens een kijkje bij het trainingsaanbod van TC Rotterdam. Misschien zit de perfecte opleiding voor jou er wel bij! We wensen je alvast veel succes.